søndag 25. november 2007

På tide med ei lita oppdatering??

Hmm, ja det e nok på tide med ei oppdatering. Fy søren ej he vore ganske so lite flink med å oppdatere bloggen dei siste mnd. Men ej he mine unnskyldinga, hehe:P.
For det første e datan min ødelagt, og det e vel i bunn og grunn hovedgrunnen til at ej ikkje he fått gjort noke med denne bloggen. Men etter jul skal det bli ny data på mej, so det blir digg. Då skal det bli eit heidundrandes liv her på bloggen igjen. Hehe...:O

Det som skjer i livet mitt, e at ej går på Sonans å teke opp fag frå videregåande. Til 14 desember e ej ferdig med heile 7 eksamena, det skal bli digg å vere ferdig. He so langt hatt 3 av 7. Men glede mej mykje til den dagen ej e ferdig med alle, det skal bli gull for livet mitt. Ellers so går det mykje i jobbing på Mc D. Der ungane trur ej snakka svensk, hehe. Oslo folk, som ikkje forstår sei på dialekte og he fritak frå nynorsk, kjenne ej blir lettare provosert, hehe:P.

Det er var jo litt info om mitt kjære liv, ej skal prøve å komme med noken gøye innlegg i nærmaste framtid.

onsdag 25. juli 2007

You`re all I want...

Å være glad i noen, det er godt - elske noen - det også. Men å være riktig forelsket, sånn virkelig forelsket - en pinefull tilstand. Det burde være en medisin mot slikt.

Forelska? hmm, ja trur nok det.

Ej klare ikkje å gjere noken ting, sove og ete kan ej vertfall berre gløyme, berre tenke å tenke på denne eine personen som hjertet mitt banka sånn for. Helde på å bli galen, e so rasutlaus at ej går på veggen snart, som sagt det å virkelig vere forelska e en pinefull tilstand.

Men kvifor blir oss forelska? Å kvifor i akkurat dei oss blir det i? Ej kjøpte bladet "Henne" her om dagen. Der står det: "Når kjemien stemmer - bokstavelig talt- blir du forelsket. Så enkelt og så vanskelig."

Når du e forelska i noken gjere du alt, mange galne ting, som du kanskje ikkje ellers hadde aldri gjort eller ting som du ikkje kan forklare kvifor du gjere det.

tirsdag 17. juli 2007

:O Holdt på å dø i dag :O








Hmm, ja du lese rett, i dag på vei heim frå jobb var det en buss som var berre 1-2 meter unna å køyre mej ned, hehe. Hadde det berre hendt tenke ej etter en dårlig dag på jobben, der ej klarte å miste alt mulig ned på golvet.

lørdag 14. juli 2007




Ser du likheita??




tirsdag 10. juli 2007




Sakn




Det mennesket som ikke lever med savn, må ha et rart liv.






Det er mykje vi som mennesker saknar. Er det noko eller nokon du saknar i livet ditt? Kvifor opplever vi denne følelsen av sakn etter noko eller nokon? Korleis opplever du denne kjensla?


Har vi mennesker alltid ein kjensla av sakn i oss? Er det alltid noko vi lengtar etter? Finnes det for eksempel alltid sakn der det finnes kjærleik? Eller kjærleik der det er eit sakn?






















En dag når ingenting går som det skal












En dag når ingenting går som det skal, ja en sånn dag he ej i dag Det e vel ganske so normalt å ha en sånn dag av og til, men det e berre teit når sånne daga kjeme, eller ka? Det syns vertfall ej, og spesielt i dag kanskje.






Det e en sånn dag der du berre he lyst å drukkne av regnet ( men selvfølgelig so regna det ikkje en gong i dag, typisk!) eller drikke deg full på alkoholen du he ståande i skapet. Men so kjeme du fort på at alkohol ikkje løyse noken ting, den gjere det nok berre vondt verre, vertfall på en sånn en dag. Det e ej ganske so sikker på. Eller du he berre lyst å sove heile dagen, godt under dyna, men når du prøva å sove so klare du heller ikkje det.






Kva skal man egentlig gjere når man he en slik dag? E det noke man kan gjere i det heile? Ej prøva å vere positiv, men det hjelpe ikkje so veldig mykje. So fort ej finne noke å vere positiv over, so finne ej ut at det heller ikkje gjekk som det skulle.






Men kvifor går ingenting som det skal i dag? Ej som hadde planlagt en so sjukt bra dag, fri frå jobb å styr, men neida, virkligheita inntok nok mej i dag og ej stod på med feil fot som mødre å ferde brukte å spørre oss om vi hadde gjort når vi var små å sure.












søndag 8. juli 2007



En lørdags kveld:)




Ken som he sagt at man må gå inn på en uteplass på en lørdagskveld? Kvifor ikkje berre sette seg ned på gata å bli kjendt å prate me folk der? hehe. Jo, det var nettopp det ej å Eline gjor i går. Ingen av dei andre vart med ut, enten so var dei for trøtte eller for dårlig til å bli med. Men det stoppa ikkje mej å Eline. Vi tok turen til byen og hadde det veldig gøy, hihi!


Som du sikkert ser so fant vi disse to mannfolka her sittandes midt på gata, hihi;). So då tenkte smarte mej, kvifor ikkje berre sette seg ned ilag med dei, å joda det var nettopp det vi gjor, satt kjempe lenge å snakka om alltid mulig,ganske so gøy. Men etter ei stund kom det en full tysker med langt hår, syns han var litt skummelt, heilt til ej starta å skulle ha det gøy me håret hans, hehe. Moro, moro, hehe:P


Viss du lure på ellers korleis denne kvelden gjekk, so e det berre å spørre, tihi:).
























































Kunsten å spise is, se og lær av Eline og Silje



















fredag 6. juli 2007

Kva gjere man egentlig aleine å våken klokka to om natta?














































Kva gjere man egentlig aleine å våken klokka to om natta? hehe. Ej veit ikkje kva andre gjere på,men det som ej gjere, vil du kanskje seie at e litt spesielt, eller ka? Hehe..









I går hadde ej det veldig gøy med meg sjølv, var hyper og tok mykje bilde av mej sjølv.
Berre sjå sjølv, ser ikkje det ut som ej he det gøy? hihi:)

torsdag 5. juli 2007

Kvifor har folk alltid so dårlig tid?



En ting ej lure på e: Kvifor he folk alltid so dårlig tid? Kvifor skal folk alltid stresse rundt i minst hundreogti heile tida?


Når ej e på jobb for eksempel, kjeme det alltid folk inn, som he det forferdelig travelt. Dei he liksom ikkje tid til å vente max 5 min på mat! Viss vi for eksempel ikkje he noke klart, springe noken av dei berre videre. Kva e det dei springe til eller etter egentlig? Prøva dei å springe frå tida, eller kva e det dei helde på med?


Ok, ej skal vere ærlig å seie at ej me bruka å stresse å styre, men det e mest fordi ej starta med ting i siste liten eller at ej he gløymt å gjort ting, smarte mej!


Å en ting til ej he tenkt på, sist i dag faktisk, når ej skulle ta trikken. Kvifor e det alltid folk som skal på trikken, som prøva å presse seg inn før dei som skal av har gått av, har gått av. Trur dei verkelig at dei kjem seg på trikken noko fortare av den grunn?
Tiden strekker til for den som bruker den.

tirsdag 3. juli 2007

Hjelp, hva ser man?



Hjelp, ka e det ej ser? Hehe, neida. Ej berre å tenkte over at, denne summaren går jammen mej fort, snart er det forsyne meg 2 mnd sidan vi slutta på Rønningen. Det er nesten skummelt alt tida kan gå so fort, kor blir all tida av egentlig? Hehe, men, men, vi for berre leve livet mens oss kan folkens.

Min summar i Oslo


Ja, no har eg altso flytta inn i 10b, Sofiesgate 10 b faktisk. Her skal eg bu det neste året ilag med Eline og Elise. Dei har ikkje flytta inn enda, o då bur eg her aleine so lenge, noko som etter forholda går veldig bra, litt einsamt av og til, men det får ein berre leve med for ei lita stund. No når eg bur her aleine kan eg vere meg sjølv fullt ut, det betyr at eg kan rote so mykje eg vil, å eg skal ikkje legge skjul at å rote, det er noko eg gjer heile tida, Men det er bra eg får rote so mykje eg vil no, når eg bur her aleine, so kan eg byrje å rydde når Eline og Elise flyttar inn,
Ellers enn å rote i 10b, bruker eg veldig mykje av tida mi på å jobbe på Mc Donalds. Ellers er det lite anna eg bruker tida mi på. Hehe, bra liv tenkjer du kanskje. Haha, livet er vertfall flott:P.

Min nye blogg:)

Ja, dette er min nye blogg, Tenkte det var mest og lage ein nye ein. Eg har nemeleg eit mål for denne bloggen, den skal bli mykje bedre enn den gamle. Vi får sjå om eg klarer det då, ikkje at den gamle var so veldig bra, men at eg gidder å gjere noko for at denne bloggen virkelig skal blir bra:).