torsdag 5. juli 2007

Kvifor har folk alltid so dårlig tid?



En ting ej lure på e: Kvifor he folk alltid so dårlig tid? Kvifor skal folk alltid stresse rundt i minst hundreogti heile tida?


Når ej e på jobb for eksempel, kjeme det alltid folk inn, som he det forferdelig travelt. Dei he liksom ikkje tid til å vente max 5 min på mat! Viss vi for eksempel ikkje he noke klart, springe noken av dei berre videre. Kva e det dei springe til eller etter egentlig? Prøva dei å springe frå tida, eller kva e det dei helde på med?


Ok, ej skal vere ærlig å seie at ej me bruka å stresse å styre, men det e mest fordi ej starta med ting i siste liten eller at ej he gløymt å gjort ting, smarte mej!


Å en ting til ej he tenkt på, sist i dag faktisk, når ej skulle ta trikken. Kvifor e det alltid folk som skal på trikken, som prøva å presse seg inn før dei som skal av har gått av, har gått av. Trur dei verkelig at dei kjem seg på trikken noko fortare av den grunn?
Tiden strekker til for den som bruker den.

1 kommentar:

Lillian sa...

Skjøna ka du meina.. Folk he rett og slett for lite tid for tida.. Vi he for mykje å styre med. Nei, ting va rett og slett mykje betre i gamledage ;)