tirsdag 10. juli 2007





















En dag når ingenting går som det skal












En dag når ingenting går som det skal, ja en sånn dag he ej i dag Det e vel ganske so normalt å ha en sånn dag av og til, men det e berre teit når sånne daga kjeme, eller ka? Det syns vertfall ej, og spesielt i dag kanskje.






Det e en sånn dag der du berre he lyst å drukkne av regnet ( men selvfølgelig so regna det ikkje en gong i dag, typisk!) eller drikke deg full på alkoholen du he ståande i skapet. Men so kjeme du fort på at alkohol ikkje løyse noken ting, den gjere det nok berre vondt verre, vertfall på en sånn en dag. Det e ej ganske so sikker på. Eller du he berre lyst å sove heile dagen, godt under dyna, men når du prøva å sove so klare du heller ikkje det.






Kva skal man egentlig gjere når man he en slik dag? E det noke man kan gjere i det heile? Ej prøva å vere positiv, men det hjelpe ikkje so veldig mykje. So fort ej finne noke å vere positiv over, so finne ej ut at det heller ikkje gjekk som det skulle.






Men kvifor går ingenting som det skal i dag? Ej som hadde planlagt en so sjukt bra dag, fri frå jobb å styr, men neida, virkligheita inntok nok mej i dag og ej stod på med feil fot som mødre å ferde brukte å spørre oss om vi hadde gjort når vi var små å sure.












1 kommentar:

Mari Stubbmo sa...

Hehe, morsomme bilete. :)